DIN LOKALT forankrede
INSTALLATØR Med fire lokale afdelinger

JK+ er din lokale  installationsvirksomhed på Fyn og i Trekantområdet, når det kommer til el-installation, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente team af medarbejdere, som bemander vores 4 lokale afdelinger. 

Med afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg, servicerer vi hele Fyn, Fredericia og Trekantområdet.

JK+ er din installatør og samarbejdspartner, når det kommer til tekniske løsninger inden for EL, Ventilation, Alarm og IT.

Med vores lokalt forankrede afdelinger er vi hele Fyn og Trekantområdets alsidige og kompetente fagmand, med et team af specialister som altid er klar på at hjælpe dig. Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

Virksomheden har eksisteret i mere end 45 år, og med et kompetent team af fagfolk gør vi det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. 

Skal du have løst en opgave inden for ELVentilation, Alarm og ITkan du beskrive din opgave her, eller ring til os på 70 27 18 22. Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Kort over geografisk arbejdsområde for JK+

Glamsbjerg

Lindevænget 2-4
5620 Glamsbjerg
Tlf: 70 27 18 22  
info@jkplus.dk
JK+ er din installatør i Glamsbjerg

Middelfart

Mandal Alle 10
5500 Middelfart
Tlf: 70 27 18 22  
info@jkplus.dk
Middelfart