ELEKTRIKER I FAABORG, TIL PRIVATE OG ERHVERV

JK+ er din lokale elektriker i Faaborg. Du finder vores afdeling på Telemarken 9, og vi står klar til at servicere både private, erhverv og offentlige i Faaborg og hele Midtfyn.

Som din elektriker i Faaborg har vi kompetencerne og erfaringen til, at løse alle dine el-opgaver, samt at rådgive dig omkring løsninger og muligheder. 

Med vores 40+ elektrikere og el-installatører, har vi altid en bil og elektriker i nærheden af Faaborg og omegn.

JK+ er din elektriker med afdelinger i Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og Nyborg

VI ER DIN LOKALE AUTORISEREDE ELEKTRIKER I FAABORG

Er du på udkig efter en elektriker i Faaborg kan du trygt tage fat i os, uanset om det drejer sig om opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

Vores kompetente team af elektrikere hjælper hver dag vores kunder med udskiftning af stikkontakter, træk af ledninger til udendørs såvel som indendørs belysning, renovering af elinstallationer m.m.

Fra vores afdeling på Telemarken, Faaborg hjælper vi såvel private, industri, erhverv og offentlige kunder i hele Faaborg-Midtfyn kommune.

Kontakt os hvis du har brug for fejlsøgning eller fejlfinding, ny eltavle, energioptimering, solceller, ladestander til el-bil, lysstyring m.m. 

BRUG FOR EN ELEKTRIKER I FAABORG TIL DIT NYBYG ELLER RENOVERINGSPROJEKT?

Står du over for at skulle bygge nyt, tilbygge eller renovere i Faaborg,  så tag fat i os. Uanset om opgaven er at renovere eller bygge nyt hus, om virksomhedens kontorer skal energioptimeres, eller du skal bygge nyt lager, domicil eller noget tredje.

Står du foran en større renovering, tilbygning eller nybyggeri, er der som regel også brug for en elektriker.

Du må gerne selv tage dig af mindre elinstallationsopgaver, men vi anbefaler altid at gøre brug af en professionel elektriker. Ved at alliere sig med en autoriseret elinstallatør, er du sikker på at din opgave, eller el-entreprise, bliver løst på den korrekte måde.

Ved at bruge JK+ får du både nødvendig ekspertise og et kompetent setup af autoriserede elektrikere.

Lad os varetage hele el-entreprise i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger eller renovering. Vi samarbejder dagligt med mange totalentreprenører i byggebranchen, og er derfor vant til at samarbejde med andre håndværkere og faggrupper.

DU ER I DE BEDSTE HÆNDER MED DIN LOKALE ELEKTRIKER I FAABORG

JK+ er dine kompetente og erfarne fagspecialister, inden for service, renovering, tilbygninger, ombygninger, entrepriser m.fl. Både til private, erhverv, industri og offentlige.

LOKALT AUTORISERET EL-installatør i FAABORG

Hos JK+ går vi op i kvalitet og god service. Det betyder at vores kunders opgaver altid løses eller gennemgås af en engageret og dygtig elektriker.

Som din autoriserede elinstallatør garanterer vi dig, at sikkerheden altid er i top, når du bruger JK+ Elinstallation. Fordi vi er fuldt ajour med de gældende regler og lovgivning inden for vores fagområde.

Ligeledes holder vi os opdateret på nye trends og metoder inden for elektriker-faget. Således at du altid er sikret den bedste professionelle rådgivning og faglige sparring, og den bedste løsning på din opgave.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

Strømafbrydelse
El tjek
El-tavle
LED Belysning
Nye/Flyt af stikkontakter
Montering Ladestander
Solcelleanlæg
Energioptimering

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve