Elektriker i Glamsbjerg og TIL HELE VESTFYN

JK+ er din lokale elinstallatør i Glamsbjerg, hvor vores kompetente elektrikere har base på Lindevænget.

Hos JK+ løser vi alle typer opgaver inden for el, samt service af elinstallationer, til både private og erhverv i Glamsbjerg, og hele Vestfyn.

Har du brug for hjælp, så er JK+ din autoriserede elinstallatør i Glamsbjerg, og vi er altid klar med et godt tilbud på din el-opgave.

JK+ er din elektriker med afdelinger i Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og Nyborg

DIN LOKALE EL-INSTALLATØR OG ELEKTRIKER I GLAMSBJERG

JK+ Elinstallation er lokal forankret på hele Fyn, med afdelinger i Middelfart, Faaborg, Nyborg og vores hovedafdeling i Glamsbjerg.

Vi har derfor et stort hold af erfarne, kompetente og kvalitetsbevidste elektrikere i Glamsbjerg, som også servicerer kunder i Assens, Haarby, Aarup og hele Fyn.

Vores elektrikere løser alle typer af elinstallations-opgaver, og er altid parate til at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for fejlsøgning eller fejlfinding, ny eltavle, energioptimering, solceller, ladestander til el-bil, lysstyring m.m. 

Med vores centrale placering i det vestfynske, er vi altid tæt på vores kunder, hvorfor vi er en let tilgængelig og fleksible samarbejdspartner, hvis du mangler en elektriker i Glamsbjerg eller på Vestfyn.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for et tilbud eller besigtigelse af en opgave.

ELEKTRIKER TIL NYBYG, RENOVERING & ENTREPRISER

Hos JK+ løser vi alle typer el-opgaver, uanset om du skal renovere din private bolig eller bygge nyt, om virksomhedens kontorlokale skal energioptimeres, eller du skal bygge nyt lager, domicil eller noget tredje.

Uanset om du står foran en større renovering, tilbygning eller nybyggeri, er der som regel også noget el-arbejde der skal tænkes ind i projektet.

Du må gerne selv tage dig af mindre elinstallationsopgaver, men vi anbefaler altid at gøre brug af en professionel elektriker. Ved at alliere sig med en autoriseret elinstallatør, er du sikker på at din opgave, eller el-entreprise, bliver løst på den korrekte måde.

Ved at bruge JK+ får du både nødvendig ekspertise og et kompetent setup af autoriserede elektrikere. 

Lad os varetage hele el-entreprise i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger eller renovering. Vi samarbejder dagligt med mange totalentreprenører i byggebranchen, og er derfor vant til at samarbejde med andre håndværkere og faggrupper.

Det betyder at du oplever en gnidningsfri proces med et flot og funktionelt resultat, som leveres til den aftale tid.

MED DIN LOKALE ELEKTRIKER FRA GLAMSBJERG ER DINE EL-OPGAVER I TRYGGE HÆNDER

JK+ er dine kompetente og erfarne fagspecialister, inden for service, renovering, tilbygninger, ombygninger, entrepriser m.m. Både til private, erhverv, industri og offentlige.

DIN AUTORISEREDE EL-installatør i GLAMSBJERG

Hos JK+ går vi op i kvalitet og god service. Det betyder at vores kunders opgaver altid løses eller gennemgås af en engageret og dygtig elektriker.

Som din autoriserede elinstallatør garanterer vi dig, at sikkerheden altid er i top, når du bruger JK+ Elinstallation. Fordi vi er fuldt ajour med de gældende regler og lovgivning inden for vores fagområde.

Ligeledes holder vi os opdateret på nye trends og metoder inden for elektriker-faget. Således at du altid er sikret den bedste professionelle rådgivning og faglige sparring, og den bedste løsning på din opgave.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

Strømafbrydelse
El tjek
El-tavle
LED Belysning
Nye/Flyt af stikkontakter
Montering Ladestander
Solcelleanlæg
Energioptimering

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve