ELEKTRIKER I NYBORG TIL ALLE DINE EL-OPGAVER

JK+ er din lokale elektriker og elinstallatør i Nyborg, hvor vi siden 2018 har haft vores egen Nyborg-afdeling. Herfra servicerer vi såvel eksisterende som nye kunder.

Vi har et team af kompetente, lokale elektrikere i Nyborg og på Østfyn, som alle har et stærkt lokalt kendskab til området. Det betyder at vi kan hjælpe dig med alle dine el-opgaver, samt at vi med vores mange faglige kompetencer fungerer som din totalpartner inden for el.

Så mangler du en elektriker i Nyborg, så er vi hos JK+ klar til at hjælpe dig. Vores dygtige team og servicebiler kører ud i Nyborg og hele Østfyn. 

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din el-opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os.

JK+ er din elektriker med afdelinger i Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og Nyborg

VI ER DIN ELEKTRIKER I NYBORG, MED AFDELING PÅ ALSVEJ

Er du på udkig efter en lokal forankret el-installatør i Nyborg, kan du trygt tage fat i os, uanset om det drejer sig om opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

Vores team af kompetente elektrikere hjælper hver dag vores kunder med udskiftning af stikkontakter, træk af ledninger til udendørs såvel som indendørs belysning, renovering af elinstallationer m.v. 

Vi er din lokale elektriker i Nyborg, som via vores afdeling på Alsvej hjælper såvel private, industri, erhverv og offentlige kunder i hele Nyborg kommune og på Østfyn.

Kontakt os hvis du har brug for fejlsøgning eller fejlfinding, ny eltavle, energioptimering, solceller, ladestander til el-bil, lysstyring m.m. 

Elektriker i Nyborg til nybyg, ombygning og renovering.

Står du foran en større renovering, tilbygning eller nybyggeri, er der som regel også brug for en elektriker.

Hos JK+ kan vi hjælpe dig med alt i el-installationer, hvis du står over for nybyg eller renovering af eksisterende el-installationer og løsninger.

Derfor er du velkommen til at tage kontakt til os, uanset om opgaven er at renovere eller bygge nyt hus, om virksomhedens kontorer skal energioptimeres, eller du skal bygge nyt lager, domicil eller noget tredje.

Las os rådgive dig om de mange valgmuligheder indenfor el-materiel.

Ved at bruge JK+ får du både den nødvendige ekspertise og et kompetent setup af elektrikere, der kan rådgive dig om de mange muligheder inden for el-materiel. Dette lige fra avancerede IHC-installation og bygningsautomatik, til mere klassiske el-installationer, ventilation og belysning.

Lad os varetage hele el-entreprise i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger eller renovering. Vi samarbejder dagligt med mange totalentreprenører i byggebranchen, og er derfor vant til at samarbejde med andre håndværkere og faggrupper.

DIN LOKALE ELEKTRIKER MED AFDELING I NYBORG

JK+ er dine kompetente og erfarne fagspecialister, inden for service, renovering, tilbygninger, ombygninger, entrepriser m.v. Både til private, erhverv, industri og offentlige.

LOKAL AUTORISERET EL-installatør i NYBORG

Hos JK+ går vi op i kvalitet og god service. Det betyder at vores kunders opgaver altid løses eller gennemgås af en engageret og dygtig elektriker.

Som din autoriserede elinstallatør garanterer vi dig, at sikkerheden altid er i top, når du bruger JK+ Elinstallation. Fordi vi er fuldt ajour med de gældende regler og lovgivning inden for vores fagområde.

Ligeledes holder vi os opdateret på nye trends og metoder inden for elektriker-faget. Således at du altid er sikret den bedste professionelle rådgivning og faglige sparring, og den bedste løsning på din opgave.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

Strømafbrydelse
El tjek
El-tavle
LED Belysning
Nye/Flyt af stikkontakter
Montering Ladestander
Solcelleanlæg
Energioptimering

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve