AUTORISERET VVS-INSTALLATØR OG BLIKKENSLAGER TIL OPGAVER på FYN & I TREKANTOMRÅDET

JK+ VVS er din autoriserede VVS-installatør, som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre alle former for VVS-arbejde.

Vi kan hjælpe dig ved akut VVS arbejde som utætte vandrør eller en varmepumpe der ikke fungerer, til større renoveringsopgaver af badeværelser og køkkener.

JK+ er din VVS installatør og blikkenslager til såvel Fyn og Trekantområdet, med vores udgangspunkt i Middelfart

Hos JK+ er VVS-kompetencen én af vores kompetencer, som er samlet under samme tag.

Uanset din opgave inden for VVS-faget kan vi hjælpe og rådgive dig angående den rette VVS-løsning for dig.

Vi er autoriseret VVS-installatør, og deraf godkendt til at udføre VVS-arbejde af Sikkerhedsstyrelsen. Det kræver altid en autorisation at udføre arbejde med gas-, vand- og afløbsinstallationer.

En forkert tilsluttet rørledning kan medføre at dit drikkevand og spildevand blandes sammen, som kan medføre store sundhedsmæssige følger.

Vores autorisation, vores erfaringer og anvendelse af mærkevarer er din sikkerhed for, at alt foregår helt korrekt, og at dine VVS-installationer fungerer som de skal.

Lad os løfte dine VVS opgaver

Kontakt din VVS & Blikkenslager

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Udnyt varmen i jorden eller i luften med en varmepumpe

Service og montering af varmepumper

Med en varmepumpe kan du udnytte varmen i luften, eller jorden, til at opvarme boligen. En varmepumpe er altså et slags varmeanlæg, som både er miljøvenligt og billig i drift, selv om den bruger el.

Hos JK+ VVS løser vi alle slags opgaver når det kommer til varmepumper, og kan rådgive, montere og servicere dig så du får den varmepumpeløsning der passer til dit behov. Som sparer dig penge og tager mest mulig hensyn til miljøet. 

Får du bestilt service af dit gasfyr hver andet år?

Service af gasfyr

Hos JK+ tilbyder vi service af alle slags gasfyr, så du kan slippe for at bekymre dig om dit gasfyr fungerer optimalt og energieffektivt. Samtidig forlænger du gasfyrets levetid med regelmæssige service.

Med et service fra JK+ VVS forebygger du driftstop og forlænger gasfyrets levetid væsentligt – hvorfor det er en god investering af servicerer sit gasfyr hvert andet år.

Vi løser alle blikkenslager opgaver – store som små

Alt inden for blik

JK+ er din blikkenslager som løser dine blikopgaver, så din bygning holder helt tæt i det danske vejr.

Med vores blikkenslager får du erfaren og kompetent hjælp til opsætning og reparation af tagrender, nedløb og inddækninger. Så du er bedst sikret mod skader fra vind og vejr.

Vi er din professionelle fagmand, inden for blikarbejde, som kan hjælpe dig med såvel store som små opgaver. Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, uanset om materialet er kobber, zink eller aluminium. 

Blikkenslager
bad sanitet vvs jkplus
Reparation eller renovering af badeværelse

Bad & Sanitet

Vores badeværelser afspejler tidens trend, og hos JK+ får du hjælp til et af boligens vigtigste rum.  Vi kan hjælpe dig uanset om du skal have renoveret dit eksisterende badeværelse, eller bygger et helt nyt.

Hos JK+ VVS hjælper vi dig også hvis vandhanen drypper, eller toilettet ikke trækker ordentligt ud. Ligesom vi rådgiver dig om produkter som er mere økonomiske og miljøvenlige.