ABA anlæg Brandalarm og Sikring til erhverv

RED VÆRDIER

MINIMER BRAND

CERTIFICERET RÅDGIVER

Et ABA anlæg er forkortelsen for automatisk brandalarm-anlæg, som er opbygget via detektorer, som ved røg- eller varmeudvikling automatisk alarmerer brandvæsenet.

Et ABA anlæg er derfor med til at sikre dine værdier, gennem en hurtig og direkte alarmering. Opstår der brand er tidsfaktoren et væsentlig element for at redde, sikre og bevare dine værdier, og med et ABA anlæg reducerer du brandvæsenets reaktionstid i forhold til en hurtig og effektiv slukningsindsats.

Automatisk brandalarmer, også kaldet ABA anlæg, skal opdage påstået brande så hurtig som muligt og derefter straks starte et alarmsystem,

CertificereT ABA-ANlæg partner PÅ FYN OG I REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er blandt få ISO 9001 certificerede alarmfirmaer på Fyn, og er certificeret når det drejer sig om ABAABVAVAAIAADK-anlæg til erhvervslivet. Vores certificering er din garanti for kvalitet og professionalisme.

Det betyder at vi efterlever de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne, og at vi er godkendt til installation, service og vedligeholdelse af de ovennævnte anlæg.

Hos JK+ Alarmteknik hjælper vi vores kunder på hele Fyn, Trekantområdet og Syddanmark. Dette gør vi via vores afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring på ☎️  70271822 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

ABA-ANLÆG og Brandalarmer til erhvervslivet

En brandalarm har et primært formål, at opdage samt advare om røg, som kan være første tegn på en begyndende eller opstået brand.

En brand kan have store konsekvenser for en, i form af ødelæggelse, stop af produktion og manglende omsætning. Derfor stiller de fleste forsikringsselskaber krav om, at virksomheden installere en brandalarm, eller et ABA-anlæg.

Kravene om et automatisk brandalarm-anlæg kommer primært fra bygningsreglementet, alt efter anvendelseskategori. Dog findes der direkte lovkrav om, at der i børnehaver, hospitaler, plejehjem m.m., skal være opsat et godkendt ABA-anlæg.

Derudover ses der en tendens hos mange virksomheder, som ikke er omfavnet af lovkravet, at de selv ønsker at sikre deres medarbejdere, værdier og bygninger med et ABA- Brandalarm-anlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte JK+ Alarmteknik☎️ 70 27 18 22, og høre mere om hvordan et ABA-anlæg kan sikre dine bygninger, og skabe tryghed hos dig.

ISO 9001 CERTIFICERET ALARMFIRMA TIL HELE FYN OG REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA – ABV – AVA – AIA – ADK-anlæg til erhvervslivet. Vi hjælper gerne med rådgivning og sparring inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

DIT CERTIFICEREDE ALARMFIRMA der skaber TRYGHED OG sikkerhed for dine værdier

JK+ Alarmteknik er din garanti for kvalitet og god service, og at dine værdier er sikret bedst muligt. 

Hos JK+ Alarmteknik har vi erfaringen, og specialisterne, som sikrer dine værdier og skaber tryghed hos dig. Uanset om der er tale om dit private hjem, kontor, butik, lager, produktion, skole m.m.

Hos JK+ Alarmteknik får du altid den bedste professionelle rådgivning. Vi rådgiver både om selvstændige og individuelle løsninger, samt større og integrerede sikringsløsninger der involverer forskellige anlæg.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed. Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve