Et ABV anlæg KAN REDDE LIV OG BESKYTTER bygningens KONSTRUKTION

REDUCER
RØGUDVIKLING

FORBEDRER
EVAKUERING

SIKRER
FLUGTVEJE

Ved brand opstår der mængder af røg og varme, som begge er risikofyldte faktorer for at sikre din bygnings flugtveje. Et ABV anlæg, som står for automatisk brandventilationsanlæg, kan være med til at redde liv, da det sørger for at fjerne netop røg og varme der hvor det brænder.​

Et ABV anlæg reducerer samtidig risikoen for overtænding og røggaseksplosioner. Brandventilation og røgudluftning, er med til at gøre det sikrere og lettere for brandvæsenet at komme ind i en brændende bygning, og derved optimerer mulighederne for at redde liv, og beskytte bygningens indhold og konstruktioner.​

ABV Anlæg med automatisk åbning af vinduer ved brand

CERTIFICERET RÅDGIVER TIL ABV ANLÆG PÅ FYN OG TIL SYDDANMARK

Certificeringer er din garanti for kvalitet og professionalisme. Hos JK+ Alarmteknik er vi ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af  ABAABV – AVAAIAADK-anlæg

Det betyder  at vi efterlever de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne, og kan forestå såvel projektering, montering, installation og service af dit ABV anlæg, samt i kombination med ABA anlæg.

Hos JK+ Alarmteknik rådgiver vi alle typer af erhverv, brancher, institutioner omkring ABV anlæg, brandventilation og røgudluftning, og er din  samarbejdspartner, for et driftsikkeret og funktionelt anlæg, som sikrer dine bygninger, og skaber tryghed hos dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring på ☎️  70271822 eller udfyld kontaktformularen her på siden

HVAD ER ET ABV ANLÆG OG HVORDAN VIRKER DET

Ved brand kommer der voldsomme kræfter i spil. Det er her et ABV-anlæg, og brandventilation, kommer i spil.

Et ABV anlægs vigtigste formål er at fjerne – eller reducere – røg og varme, ved automatisk at åbne døre, vinduer og sikre bygningens flugtveje ved brand og evakuering. Dermed hjælper ABV-anlægget med at

  • Ventilere røg og varme, opstået ved branden
  • Minimere risikoen for røggaseksplosion
  • Sænke temperatur og mindre varmeudbredelse
  • Øge sigtbarhed for bedre evakuering og slukningsindsats
 

Et ABV-anlæg sikre altså dine flugtveje ved brand, grundet brandventilation, som redder liv og beskytter bygningens konstruktioner. Vær opmærksom på at et brandventilationsanlæg ikke alarmer brandvæsenet automatisk. For at dette skal ske, kræves der et ABA anlæg, som ved brand automatisk alarmerer brandvæsenet.

Din samarbejdspartner

JK+ Alarmteknik er din samarbejdspartner, som har godkendelse til at projektere, installere, servicere og vedligeholde dit brandventilationsanlæg.

Kontakt vores ABV-eksperter, hvis du har brug for professionel sparring og rådgivning til hvilken løsning, der egner sig bedst til din virksomhed, eller du ønsker priser på service af jeres nuværende ABV-anlæg.

JK+ Alarmteknik kan kontaktes på ☎️  70271822  eller udfyld kontaktformularen her på siden.

SERVICE OG EFTERSYN AF DIT ABV ANLÆG

Det er både vigtigt og et lovkrav, at et ABV-anlæg efterses og vedligeholdes, så det fungerer korrekt og pålideligt i tilfælde af brand. Som virksomhed skal du udføre regelmæssig egenkontrol af dit brandventilationsanlæg og sørge for, at de obligatoriske serviceeftersyn af dit ABV-anlæg udføres af en ABV-certificeret virksomhed.

Hvis dit ABV-anlæg er installeret siden 1. august 2014, er det underlagt DBI’s retningslinje 027, hvilket betyder, at anlægget skal gennemgå et årligt, lovpligtigt serviceeftersyn. Hos JK+ Alarmteknik er vi akkrediteret og godkendt til at foretage disse serviceeftersyn.

Med en serviceaftale til dit ABV-anlæg er du fri for bekymringer. Vi sørger naturligvis for at holde styr på, hvornår dit næste eftersyn skal udføres, og din service sikrer, at dit ABV-anlæg opfylder alle myndighedskrav og er driftssikkert.

En serviceaftale hjælper dig også med at opnå økonomiske besparelser på grund af den forebyggende vedligeholdelse og dermed en længere levetid for dit anlæg.

ISO 9001 CERTIFICERET SIKRING- & ALARMFIRMA TIL HELE FYN OG REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA – ABV – AVA – AIA – ADK-anlæg til erhvervslivet. Vi hjælper gerne med rådgivning og sparring inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

VI ER EKSPERTER I AT skabe TRYGHED OG sikkerhed for dine værdier

JK+ Alarmteknik er din garanti for kvalitet og god service, og at dine værdier er sikret bedst muligt. 

Hos JK+ Alarmteknik har vi erfaringen, og specialisterne, som sikrer dine værdier og skaber tryghed hos dig. Uanset om der er tale om dit private hjem, kontor, butik, lager, produktion, skole m.m.

Hos JK+ Alarmteknik får du altid den bedste professionelle rådgivning. Vi rådgiver både om selvstændige og individuelle løsninger, samt større og integrerede sikringsløsninger der involverer forskellige anlæg.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve