ADGANGSKONTROL styrker sikkerheden og KONTROLLEN

FULD
KONTROL

LET
ADMINISTRATION

ØGET
FLEKSIBILITET

Med et professionelt ADK-anlæg, har du fuld kontrol over hvem som har adgang til din bygning, lokaler eller afspærret område som en byggeplads eller større industriområder. 

Kort og godt, kan du med adgangskontrol styre, hvem  og hvornår, hver enkelt bruger har adgang.

​Softwaren gør det muligt for dig at styre dette på en logisk og intuitiv måde. Vores løsninger opfylder altid de strengeste krav, da vi er ISO 9001 godkendt til ADK installationer.

JK+ er dine eksperter i ADK anlæg og adgangskontrol-systemer

CERTIFICERET ADK-ANLÆG RÅDGIVER TIL HELE FYN OG SYDDANMARK

Hos JK+ Alarmteknik kan vi rådgive dig om ADK-anlæg der passer bedst til din virksomhed sikringsniveau og behov. Vi skræddersy altid vores løsninger, så den passer optimalt til dit behov.

Dit adgangskontrolanlæg kan integreres med andre anlæg så som tyverialarm (AIA), så dørlåsen automatisk slår alarmen til og fra, eller dit videoovervågningssystem (TVO)

Du kan nemt få adgang til din adgangskontrol via en App til smartphone eller tablet, hvor du også vil kunne styre lys, varme, vinduer, porte og bomme m.m.

Hos JK+ Alarmteknik hjælper vi alle typer virksomheder, institutioner, fritidscentre og private med elektroniske ADK-anlæg på hele Fyn, Trekantområdet og Syddanmark. Dette gør vi via vores afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring på ☎️  70271822 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Et ADK-anlæg giver dig fuld kontrol

Med et adgangskontrolanlæg får du fuld kontrol over adgangen til dine bygninger, og arealer. Samtidig vil et ADK-anlæg øge sikkerheden i virksomheden, og er en fleksibel metode for virksomheden til at administrere personalegruppens adgange og rettigheder.

Et ADK-anlæg er derfor anvendeligt i stort set alle typer virksomheder og erhverv, da ADK-anlægget kan bruges til styring af porte, hoveddøre og indgangspartier, lagerhaller, padelcentre, fælleslokaler og områder.

Med et ADK-anlæg er det slut med udlevering og registrering af nøgler, og usikkerheden ved en mistet eller forsvundet nøgle. For slet ikke at tale om udgiften, hvis alle nøgler og låse skal udskiftes i virksomheden!

Med elektronisk adgangskontrol vil al adgang være styret af adgangskort eller nøglebrikker, og du kan lynhurtigt reagere. Både hvis et adgangskort, eller nøglebrik forsvinder, eller der skal ændres i forhold til adgang og rettigheder.

ADGANGSKONTROL VIA APP, Nøglebrik, adgangskort

Et ADK-anlæg er en vigtig faktor for at styrke sikkerheden, og forhindre uautoriserede personer adgang til ejendommen, og beskytter bygninger, medarbejdere, beboere og værdier mod potentielle udefrakommende trusler.

Mange kender til nøglebrikken eller adgangskortet, som kan bruges til åbning af døre, porte m.m. Begge er effektive løsninger der samtidig giver høj sikkerhed og fleksibilitet. Derudover kan mange nøglebrikker og adgangskort benyttes ved andre dagligdagssituationer, eksempelvis som betaling i kantinen eller i boligforeningens vaskeri.

I en digital tid, er ADK-anlæg også blevet digitale. Det betyder at du kan styre adgangskontrollen via eksempelvis en app, gennem QR koder, eller SMS engangskoder.  Dette ses ofte i forbindelse med eksempelvis booking af padelbaner, mødelokaler eller for adgang til hoteller med selvbetjening.

Biometrisk adgangskontrol er en nyere metode, som vinder indpas hos flere virksomheder. Biometrisk adgangskontrol gør brug af unikke identifikationsmetoder som ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk. Dette til at verificere identitet, og vedkommendes tilladelse.

ISO 9001 CERTIFICERET SIKRING- & ALARMFIRMA TIL HELE FYN OG REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABAABVAVAAIAADK-anlæg til erhvervslivet. Vi hjælper gerne med rådgivning og sparring inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

VI ER EKSPERTER I AT skabe TRYGHED OG sikkerhed for dine værdier

JK+ Alarmteknik er din garanti for kvalitet og god service, og at dine værdier er sikret bedst muligt. 

Hos JK+ Alarmteknik har vi erfaringen, og specialisterne, som sikrer dine værdier og skaber tryghed hos dig. Uanset om der er tale om dit private hjem, kontor, butik, lager, produktion, skole m.m.

Hos JK+ Alarmteknik får du altid den bedste professionelle rådgivning. Vi rådgiver både om selvstændige og individuelle løsninger, samt større og integrerede sikringsløsninger der involverer forskellige anlæg.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve