ET AIA ANLÆG ER IndbrudsalarmEN til Erhvervslivet

INTEGREREDE LØSNINGER

CERTIFICERET RÅDGIVER

PROFESSIONELLE ALARMSYSTEMER

JK+ Alarmteknik er din ISO-certificerede samarbejdspartner, når det gælder professionelle AIA-anlæg til erhvervslivet, uanset dit sikringsbehov.

Vi er ISO 9001-certificeret inden for AIA alarmer (automatisk indbrudsalarm) og kan udføre komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikringsniveauer.

Hos JK+ Alarmteknik tilbyder vi AIA anlæg til alle typer erhverv. Naturligvis indbrudsalarmer, som kan integreres med eksempelvis dit ADK Anlæg (Adgangskontrol) eller dit TVO-anlæg, så du kun har én platform med alle dine sikrings- og alarmløsninger.

Det er nemt og overskueligt, og selvfølgelig er der også mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en app til smartphone og tablet.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg

CertificereT RÅDGIVER TIL AIA-ANlæg PÅ FYN OG I REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er blandt få ISO 9001 certificerede alarmfirmaer på Fyn, og er certificeret når det drejer sig om  ABAABVAVAAIAADK-anlæg til erhvervslivet. Vores certificering er din garanti for kvalitet og professionalisme.

Det betyder at vi efterlever de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne, og at vi er godkendt til installation, service og vedligeholdelse af de ovennævnte anlæg.

Hos JK+ Alarmteknik hjælper vi vores kunder på hele Fyn, Trekantområdet og Syddanmark. Dette gør vi via vores afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring på ☎️  70271822 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg

AIA ANLÆGGET DER PASSER PÅ MENNESKER OG VÆRDIER

Et AIA anlæg er erhvervslivets professionelle indbrudsalarm som passer på dig, dine kollegaer og dine værdier. Et AIA anlæg skaber tryghed hos mennesker, og hjælper med til at sikre værdier.

Hos mange forsikringsselskaber er det desuden et krav, at virksomheden har installeret en godkendt alarm. Disse krav sker ud fra et sikringsniveau af din virksomhed.

Sikringsniveauerne bestyres af Forsikring & Pension, og udtrykker risikoen, som din virksomhed har for indbrud.

Der er i alt seks sikringsniveauer hvor hvert niveau nøje beskriver de krav, der er til låse, forstærkninger af bygningsdele, gitre, elektronisk alarmovervågning m.v. Sikringsniveau 60 er det højeste, mens sikringsniveau 10 er det laveste niveau.

Det er påkrævet at anvende en certificeret installatør til at montere din sikring. Hos JK+ Alarmteknik får du et samarbejde med et ISO 9001 certificeret alarmfirma, som er autoriseret af Rigspolitiet, medlem af SikkerhedsBranchen og godkendt af F&P (Forsikring & Pension).

Et AIA anlæg sikreR både værdier og personale

Det er aldrig sjovt at have ubudne gæster, og kan være en stor og betydningsfuld omkostning for virksomheden. Dette både i form af direkte omkostninger, men også i besvær og usikkerhed og utryghed hos personalet og medarbejdere.

Med et professionelt AIA anlæg er du sikret, at virksomhedens sikkerhed er på højest niveau.

Et AIA anlæg har nemlig mange fordele:

  • Professionel overvågning og sikkerhedsteknologi
  • Automatisk alarmering og notifikationer ved unormale begivenheder
  • Integrationer til andre sikkerhedskomponenter som røgdetektorer og vandlækage-sensorer
  • Mulighed for adgangskontrol og identifikation af autoriserede personer
  • Mulighed for videoovervågning og ansigtsgenkendelse
  • Analyse af data for at identificere mønstre og potentielle trusler
  • Fjernadgang og styring af systemet via mobilapp eller webgrænseflade


JK+ Alarmteknik er dit professionelle alarmfirma, som er dedikeret til at rådgive og installere en skræddersyet sikringsløsning til din virksomhed, tilpasset til dig og dine behov.

Vi har et bredt spektre af kompetencer og erfaringer med mindre som store løsninger inden for alarm- og sikringsløsninger, hvorfor vi sørger for den bedste mulige løsning til dig.

ISO 9001 CERTIFICERET ALARMFIRMA TIL HELE FYN OG REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA – ABV – AVA – AIA – ADK-anlæg til erhvervslivet. Vi hjælper gerne med rådgivning og sparring inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

DIT CERTIFICEREDE ALARMFIRMA der skaber TRYGHED OG sikkerhed for dine værdier

JK+ Alarmteknik er din garanti for kvalitet og god service, og at dine værdier er sikret bedst muligt. 

Hos JK+ Alarmteknik har vi erfaringen, og specialisterne, som sikrer dine værdier og skaber tryghed hos dig. Uanset om der er tale om dit private hjem, kontor, butik, lager, produktion, skole m.m.

Hos JK+ Alarmteknik får du altid den bedste professionelle rådgivning. Vi rådgiver både om selvstændige og individuelle løsninger, samt større og integrerede sikringsløsninger der involverer forskellige anlæg.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve