ALARM- OG SIKRINGSLØSNINGER DER SKABER TRYGHED OG SIKKERHED for dine værdier

Med JK+ Alarmteknik A/S er du sikret den ypperste sikkerhed og tryghed for dine værdier.

Vi er såvel ABA, AVA og ABV certificerede, og efterlever de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne. Derudover er vi ISO 9001 certificeret med højeste sikringsniveau inden for AIA. Dette er din sikkerhed for, at vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet.

JK+ Alarmteknik er dit certificerede alarmfirma, som sikrer dine værdier og giver dig tryghed og sikkerhed

JK+ Alarmteknik A/S er din garanti for den ypperste sikkerhed og tryghed for dine værdier.

Som certficeret alarmfirma er vi din garanti for professionel rådgivning om markedets bedste løsninger og alarmsystemer, til såvel erhverv og private.

Vores certificeringer er din garanti for kvalitet, og vi er pt. det eneste alarmfirma, med hovedsæde på Fyn, som er såvel ABA, AVA og ABV certificerede.

Dette er din garanti for, at vi efterlever og overholder de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne.

Ligeledes er JK+ Alarmteknik ISO 9001 certificeret med højeste sikringsniveau inden for AIA.

Som din rådgiver og sparringspartner er dine værdier sikret på den bedst mulige måde, uden at du skal tænke på lovkravene inden for brand- og alarmsikringer. Det skal vi nok tage os af.

Lad JK+ Alarmteknik sikre dine værdier

Kontakt din alarm- og sikringsmand

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Automatiske Brandalarmanlæg

ABA Anlæg

ABA anlæg er forkortelsen for automatisk brandalarm-anlæg, som er opbygget via detektorer, der ved røg- eller varmeudvikling automatisk alarmerer brandvæsenet.

Med et ABA anlæg vil du sikre dine værdier, gennem en hurtig og direkte alarmering.

Vores ABA certificering er din garanti for kvalitet og professionalisme. Så kontakt os for rådgivning og sparring inden dit næste ABA brandsikringsanlæg projekt.

Automastisk Indbrudsanlæg

AIA Indbrudsanlæg

Hos JK+ Alarmteknik er vi din samarbejdspartner, når det kommer til professionelle indbrud- og alarmsystemer til erhvervslivet.

Vi er ISO 9001 certificeret inden for AIA alarmer (automatisk indbrudsalarm) og udfører komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikring niveauer.

Uanset erhverv rådgiver vi om AIA-løsninger, som nemt kan integreres med Adgangskontrol og TV-overvågning. Naturligvis med mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en App til smartphone og tablet. 

Adgangs- og Kontrolanlæg

ADK Anlæg

Med et ADK-anlæg kan du nemt og enkelt styre, hvem der har adgang til din bygning, til hvilke lokaler og på hvilke tidspunkter. 

Dit ADK-anlæg kan nemt integreres med andre alarm- og sikringsanlæg, og ligeledes styre eksempelvis lys, varme, vinduer, porte og bomme i virksomheden

Vil du høre mere om dine muligheder med et ADK-anlæg, så kontakt JK+ Alarmteknik for en uforpligtende snak.

Alarm Tyveri Brand
Automatisk Brandventilation

ABV Anlæg

Med et ABV anlæg sikrer du dine flugtveje i bygningen. Ved en brand opstår der mængder af røg og varme, som begge er risikofyldte faktorer for at sikre din bygnings flugtveje.

Et ABV anlæg, automatisk brandventilationsanlæg, kan være med til at redde liv, da det sørger for at fjerne netop røg og varme der hvor det brænder, og sikre bygningens flugtveje.

Et ABV anlæg er samtidig med til at reducerer risikoen for overtænding og røggaseksplosioner, ligeledes letter det brandvæsenets adgang, hvilket optimerer mulighederne for at redde/beskytte bygningens indhold og konstruktioner.