JK+ ALARMTEKNIK, CERTIFICERET ALARMFIRMA DER SKABER TRYGHED OG SIKKERHED

Med JK+ Alarmteknik A/S er du sikret den ypperste sikkerhed og tryghed for dine værdier.

Som et af få ISO 9001-certificerede alarmfirmaer på Fyn er vi ISO 9001 certificeret inden for ABA – ABV – AVA – AIA – ADK-anlæg. Det betyder, at vi efterlever de krav og regler, som sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne stiller.

En ISO 9001-certificeret samarbejdspartner er dit kvalitetsstempel for et trygt og effektivt samarbejde, hvor vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet.

ISO 9001 certificeret ALARMFIRMA til ABA, ABV, AVA, AIA og ADK anlæg

JK+ Alarmteknik A/S er din garanti for den ypperste sikkerhed og tryghed for dine værdier. Vi er din garanti for professionel rådgivning og markedets bedste løsninger og alarmsystemer til erhverv og private. For din sikkerhed og tryghed betyder alt for os. 

Som certificeret alarmfirma er vi din garanti for professionel rådgivning om markedets bedste løsninger og alarmsystemer, til såvel erhverv og private.

Vores certificeringer er din garanti for kvalitet, og blandt meget få alarmfirmaer, med hovedsæde på Fyn, når det kommer til ABA, AVA, ABV, AIA og ADK.

Dette er din garanti for, at vi efterlever og overholder de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne.

Som din rådgiver og sparringspartner er dine værdier sikret på den bedst mulige måde, uden at du skal tænke på lovkravene inden for brand- og alarmsikringer. Det skal vi nok tage os af.

JK+ Alarmteknik er dit Alarm- og Sikringsfirma på Fyn og Trekantområdet

Kontakt din alarm- og sikringsmand

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Automatisk Brandalarmanlæg

ABA Anlæg

ABA anlæg er forkortelsen for automatisk brandalarm-anlæg, som er opbygget via detektorer, der ved røg- eller varmeudvikling automatisk alarmerer brandvæsenet.

Med et ABA anlæg vil du sikre dine værdier, gennem en hurtig og direkte alarmering.

Vores ABA certificering er din garanti for kvalitet og professionalisme. Så kontakt os for rådgivning og sparring inden dit næste ABA brandsikringsanlæg projekt.

Automatisk brandalarmer, også kaldet ABA anlæg, skal opdage påstået brande så hurtig som muligt og derefter straks starte et alarmsystem,
Automatisk Indbrudsanlæg

AIA Anlæg

Hos JK+ Alarmteknik er vi din samarbejdspartner, når det kommer til professionelle indbrud- og alarmsystemer til erhvervslivet.

Vi er ISO 9001 certificeret inden for AIA alarmer (automatisk indbrudsalarm) og udfører komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikring niveauer.

Uanset erhverv rådgiver vi om AIA-løsninger, som nemt kan integreres med Adgangskontrol og TV-overvågning. Naturligvis med mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en App til smartphone og tablet.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg
Adgangs- & Kontrolanlæg

ADK Anlæg

Med et ADK-anlæg kan du nemt og enkelt styre, hvem der har adgang til din bygning, til hvilke lokaler og på hvilke tidspunkter.

Dit ADK-anlæg kan nemt integreres med andre alarm- og sikringsanlæg, og ligeledes styre eksempelvis lys, varme, vinduer, porte og bomme i virksomheden.

Vil du høre mere om dine muligheder med et ADK-anlæg, så kontakt JK+ Alarmteknik for en uforpligtende snak.

Automatisk Brandventilation

ABV Anlæg

Med et ABV anlæg sikrer du dine flugtveje i bygningen. Ved en brand opstår der mængder af røg og varme, som begge er risikofyldte faktorer for at sikre din bygnings flugtveje.

Et ABV anlæg, kan være med til at redde liv, da det sørger for at fjerne netop røg og varme der hvor det brænder, og sikre bygningens flugtveje.

Et ABV anlæg er samtidig med til at reducerer risikoen for overtænding og røggaseksplosioner, ligeledes letter det brandvæsenets adgang, hvilket optimerer mulighederne for at redde bygningens indhold og konstruktioner.

ABV Anlæg med automatisk åbning af vinduer ved brand
Din sparringspartner til alarm- og brandsikring til erhvervslivet

Sikringsløsninger og Alarmsystem til erhverv

JK+ Alarmteknik er din sparringspartner og totalleverandør af services inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

Vi stiller store krav til vores egne kompetencer og certificeringer, fordi vores services omhandler din tryghed og sikkerhed.

Søger du råd og vejledning inden for brandalarmer og ventilation, tyverialarmer, TV overvågning eller adgangskontrol bør du derfor tage en snak med os omkring dine muligheder for den bedste sikringsløsning til dit behov.

Videoovervågningsanlæg til erhvervslivet hos JK+. Dit Alarmfirma til Fyn og Trekantområdået

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for El, Ventilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve