JK+ EL-installation DIN LOKALE ELEKTRIKER på FYN og i Trekantområdet

JK+ er din erfarne og kompetente elektriker og elinstallatør som servicerer hele Fyn og Trekantområdet, fra private hustande til erhverv, industri, institutioner og offentlige myndigheder.

Vi er din ekspert i alt fra små serviceopgaver hos private, til store virksomhedsprojekter. Gør brug af vores mange års erfaring, og vores uddannede el-installatører står altid klar med vejledning.

JK+ er din kvalitetsbevidste elektriker der løser opgaver på hele Fyn og Trekantområdet

Hos JK+ El-installation behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

Vi er et team af kompetente og professionelle elektrikere som sørger for, at du får den rette individuelle rådgivning og vejledning for udførelsen af din el-opgave.

Skal du have løst en el-opgave kan du beskrive din opgave til elektrikeren her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22. Så kan vi give dig en pris på opgaven og forberede os bedst muligt hjemmefra. 

Vi har mere end 45 års erfaring og +40 kompetente elektrikere der udfører el-opgaver på hele Fyn og i Trekantområdet. Uanset om det er tale om en renovering eller helt nye elinstallationer.

Opgaver som din elektriker løser

Kontakt din elektriker

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Skal du have en ladestander til din el-bil?

Ladestander til el-biler

Flere og flere husstande investerer i dag i elbiler, da det kan være en god investering at skifte den mere traditionelle benzin- eller dieselbil ud, med en mere miljøvenlig bil i forhold til udgiften til brændstof og strøm.

Hos JK+ sørger vi for at gøre overgangen fra fossile brændstoffer til el, så let som muligt for dig. Vi fjerner dine bekymringer omkring ’hvilken ladestander-løsning der passer bedst til dig’, både i forhold til brugervenlighed, design, placering, kapacitet og montering.

ladestander elbil jk+
eltavle
Reparation eller udskiftning af eltavler

Er din el-tavle opdateret?

Din el-tavle er nøglen til ALT el i dit hjem, og derfor er det vigtigt at din el-tavle fungerer som den skal. Både for at dine elektriske apperater fungerer, og ikke mindst for sikkerheden i din bolig eller ejendom.

Hos JK+ kan vi montere, reparere og udskifte din el-tavle på hele Fyn og i Trekantområdet.

Så oplever du problemer med din eltavle, din RCD afbryder, HFI relæ, HPFI relæ så kontakt JK+ på telefon 70 27 18 22.

LED-belysning er godt for miljøet

Opsætning af LED-belysning

LED-belysning er blevet meget populært de senere år, og der er mange fordele ved at skifte traditionel belysning ud med netop LED-belysning.

Udover et lavere energiforbrug, så har LED belysning også en lang levetid på mellem 10-25 år. Derudover er LED-pærer fri for kviksølv, og tilgodeser derfor miljøet.

Hos JK+ opfylder vi din drøm om LED-belysning, uanset om det er i dit private hjem, på kontoret eller i en anden bygning.

LED belysning
Elektriker

Døgnservice... hele døgnet

Hos JK+ El-installation kan du få elservice hele døgnet rundt. Vi har altid en elektriker og elinstallatører til at passe vores vagttelefon, som kan hjælpe dig hvis der opstår en akut situation hos dig. 

Så hvis strømmen er gået hos dig, kan vi hurtigt hjælpe dig. Ingen ønsker sig at sine madvarer i køleskabet eller fryseren bliver ødelagt, vi sørger for at du hurtigt kan gøre brug af din Quooker eller bare se TV eller bruge din computer.