VI ER DIN LOKALE INSTALLATØR MED EGEN AFDELING I FAABORG

I Faaborg og på Midtfyn er din lokale  installatør JK+ når det kommer til el-installation, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente team af medarbejdere. 

JK+ er din lokal forankrede installatør i Faaborg og til hele Midtfyn​

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Faaborg, Ringe og hele Faaborg-Midtfyn kommune.

Når vi siger vi er en lokal forankret installatør, er det fordi vi har egen afdeling i Faaborg, nærmere betegnet på Telemarken. Derfor kan vi nemt servicerer og hjælpe vores kunder i Faaborg og Midtfyn, med et team af specialister. Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

JK+ er en virksomhed med mere end 45 år på bagen. Vi består af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Faaborg, Ringe, Årslev og hele Faaborg-Midtfyn kommune.

Skal du have løst en opgave inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

123movies
adding a google map to your website

Brug din lokale tekniske installatør i Faaborg​

Din autoriserede elektriker i Faaborg og Midtfyn

JK+ er din elektriker i Faaborg

JK+ er din elektriker og el-installatør i Faaborg, som blandt andet er din specialist i alle former for el-arbejde. Fra Faaborg-afdeling servicerer vi hele Faaborg-Midtfyn og vores mange kunder, hvilket virksomheden har gjort i gennem 45 år. Lad JK+ hjælpe dig med elektriker-arbejdet, inde som ude:

Elektriker
Dit erfarne og kompetente VVS team

JK+ er din VVS & Blikkenslager

JK+ dækker alle serviceopgaver inden for VVS & Blik. Både når det er nyinstallation eller renovering, kan du bruge vores dygtige VVS montører eller Blikkenslagere. 

Vi er selvfølgelig autoriseret VVS’er og dygtige til både de mindre VVS serviceopgaver, som projekter som nyt badeværelse m.m. 

Lad JK+ løse dine VVS og Blikkenslager opgaver som:

Servicering og montering af ventilationsanlæg

Få dit ventilationsanlæg serviceret

Et dårligt indeklima danner grobund for råd og skimmelssvamp. Hos JK+ er vi din samarbejdspartner når det drejer sig om ventilationsanlæg i Faaborg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg. Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Alarm Tyveri Brand
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

JK+ tilbyder alarmløsninger til private hjem og sommerhuse i Faaborg. Ligeledes skaber vi tryghed og sikkerhed på din arbejdsplads og i dit erhverv. 

Lad os rådgive dig om dine muligheder, og vi tilbyder naturligvis opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger, skræddersyet til dine behov og ønsker. 

Døgnservice... hele døgnet

Hos JK+  har vi døgnservice, og derfor kan du altid få fat på en elektriker, VVS montør, Blikkenslager eller Alarmmand, som kan hjælpe dig hvis der opstår en akut situation hos dig. 

Så hvis strømmen er gået, eller er et vandrør utæt, kan vi hurtigt hjælpe dig. 

Fordi ingen ønsker at madvarerne i køleskabet bliver ødelagt, at der pludselig er vand på gulvet, eller at du ikke kan se TV eller bruge din computer.