VI ER DIN LOKALE INSTALLATØR MED EGEN AFDELING I FAABORG

I Faaborg og på Midtfyn er din lokale installatør JK+ når det kommer til ElektrikerVentilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi ligger vægt på, at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente team af medarbejdere.

Faaborg

LOKAL FORANKRET INSTALLATØR I FAABORG OG TIL HELE MIDTFYN​

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for ELVentilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Faaborg, Ringe og hele Faaborg-Midtfyn kommune.

Når vi siger vi er en lokal forankret installatør, er det fordi vi har egen afdeling i Faaborg, nærmere betegnet på Telemarken. Derfor kan vi med vores team af specialister nemt servicerer og hjælpe vores kunder i Faaborg og Midtfyn. Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. 

JK+ er en virksomhed med mere end 45 år på bagen. Vi består af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din opgave kan vi hjælpe dig i Faaborg, Ringe, Årslev og hele Faaborg-Midtfyn kommune.

Skal du have løst en opgave inden for EL, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller ring til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Din elektriker hvis strømmen er gået

JK+ ER DIN ELEKTRIKER I FAABORG OG PÅ MIDTFYN

JK+ er din elektriker og el-installatør i Faaborg, som blandt andet er din specialist i alle former for el-arbejde. Fra vores Faaborg-afdeling på Telemarken servicerer vi hele Faaborg-Midtfyn og vores mange kunder, hvilket virksomheden har gjort i gennem 45 år.

Lad JK+ hjælpe dig med elektriker-arbejdet, inde som ude:

Elektriker
Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

Et dårligt indeklima danner grobund for skimmelssvamp og råd. Hos JK+ er vi din samarbejdspartner når det drejer sig om ventilationsanlæg i Faaborg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg.

Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

JK+ Alarmteknik tilbyder alarmløsninger til private hjem og sommerhuse i Faaborg. Ligeledes skaber vi tryghed og sikkerhed på din arbejdsplads og i dit erhverv.

Vi tilbyder naturligvis opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger, skræddersyet til dine behov og ønsker. Giv os et kald og lad os rådgive dig om dine muligheder.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg