DIN INSTALLATØR I GLAMSBJERG HEDDER JK+

JK+ er din lokale  installationsvirksomhed i Glamsbjerg og på Vestfyn, hvad angår Elektriker, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi ligger vægt på at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente team af medarbejdere. 

JK+ er din installatør i Glamsbjerg

Din professionelle installatør i Glamsbjerg og til hele Vestfyn

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for ELVentilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Glamsbjerg, Assens, Haarby og hele Vestfyn.

Med vores afdeling i Glamsbjerg er vi hele Vestfyns alsidige fagmand, med et team af specialister, der altid er klar til at hjælpe dig. Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver er vi klar til at imødekomme alles individuelle behov.

Virksomheden har eksisteret i mere end 45 år, og med et kompetent team af fagfolk gør vi det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Glamsbjerg eller på Vestfyn.

Skal du have løst en opgave inden for EL, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Din elektriker hvis strømmen er gået

ELEKTRIKER I GLAMSBJERG TIL HELE VESTFYN

JK+ er din elektriker og el-installatør i Glamsbjerg, og din specialist i alle former for el-arbejde. Fra vores afdeling i Glamsbjerg dækker vi hele Vestfyn, hvor vi gennem 45 år har serviceret vores mange kunder. Lad JK+ hjælpe dig med elektriker-arbejdet, inde som ude:

Elektriker
Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

JK+ er din samarbejdspartner når det drejer sig om ventilationsanlæg i Glamsbjerg. Vi hjælper dig med rådgivning og projektering, til installering og aflevering. 

Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

I JK+ Alarmteknik skaber vi tryghed og sikkerhed i og omkring Glamsbjerg, både i private hjem og på arbejdspladser. 

JK+ kan rådgive dig om dine muligheder, og tilbyder opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger, skræddersyet til dine behov og ønsker. 

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg