JK+ ER DIN LOKALE
INSTALLATØR I GLAMSBJERG

JK+ er din lokale  installationsvirksomhed i Glamsbjerg og på Vestfyn, inden for el-installation, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente team af medarbejdere. 

Din kvalitetsbevidste installatør i Glamsbjerg og til hele Vestfyn

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Glamsbjerg, Assens, Haarby og hele Vestfyn.

Med vores afdeling i Glamsbjerg er vi hele Vestfyns alsidige fagmand, med et team af specialister som altid er klar på hjælpe dig. Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

Virksomheden har eksisteret i mere end 45 år, og med et kompetent team af fagfolk gør vi det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Glamsbjerg eller på Vestfyn.

Skal du have løst en opgave inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.


Kontakt din tekniske installatør i Glamsbjerg

Din autoriserede elektriker i Glamsbjerg og Vestfyn

Elektriker i Glamsbjerg

JK+ er din elektriker og el-installatør i Glamsbjerg, og din specialist i alle former for el-arbejde. Fra vores afdeling i Glamsbjerg dækker vi hele Vestfyn, hvor vi gennem 45 år har serviceret vores mange kunder. Lad JK+ hjælpe dig med elektriker-arbejdet, inde som ude:

Elektriker
Dit erfarne og kompetente VVS team

JK+ er din VVS & Blikkenslager

Mangler du en dygtig VVS montør eller Blikkenslager i Glamsbjerg eller på Vestfyn, så kontakt JK+. Vi er selvfølgelig autoriseret VVS’er og dygtige til både de mindre VVS serviceopgaver, som projekter som nyt badeværelse m.m. 

Lad JK+ løse dine VVS og Blikkenslager opgaver som:

Servicering og montering af ventilationsanlæg

Få dit ventilationsanlæg serviceret

JK+ er din samarbejdspartner når det drejer sig om ventilationsanlæg i Glamsbjerg. Vi hjælper dig med rådgivning og projektering, til installering og aflevering. Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Alarm Tyveri Brand
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

I JK+ Alarmteknik skaber vi tryghed og sikkerhed i og omkring Glamsbjerg, både i private hjem som på arbejdspladser. 

JK+ kan rådgive dig om dine muligheder, og tilbyder opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger, skræddersyet til dine behov og ønsker. 

Døgnservice... hele døgnet

Hos JK+  har vi døgnservice, og derfor kan du altid få fat på en elektriker, VVS montør, Blikkenslager eller Alarmmand, som kan hjælpe dig hvis der opstår en akut situation hos dig. 

Så hvis strømmen er gået, eller er et vandrør utæt, kan vi hurtigt hjælpe dig. 

Fordi ingen ønsker at madvarerne i køleskabet bliver ødelagt, at der pludselig er vand på gulvet, eller at du ikke kan se TV eller bruge din computer.