HOS JK+ TAGER VI ANSVARET FOR DIN VIRKSOMHEDS IT-DRIFT, IT-SIKKERHED, FIBER OG TELEFONI

Hos JK+ IT, Fiber og Telefoni får du en komplet it-løsning til din virksomhed, som giver dig fleksibilitet i din hverdag. Uanset om du har brug for Microsoft 365, BackUp løsninger, eller du vil styrke virksomhedens IT-sikkerhed, kan vores erfarne konsulenter hjælpe dig omkring din rette løsning.

Så du kan fokusere på driften og udviklingen af din virksomhed.

Vi er gode til at tage os af din IT. Så du kan fokusere på alt det som du er bedst til.

Hvem tør du give ansvaret for din virksomheds It-drift, IT sikkerhed og  opsætning?

Hos JK+ IT, Fiber & Telefoni hjælper vi dig med at effektivisere din hverdag, så du kan fokusere på din virksomheds kernekompetence.

Din virksomheds It-opsætning, drift og sikkerhed spiller allerede i dag en vigtig rolle, hvorfor din samarbejds- og sparringspartner skal styrke virksomhedens infrastruktur i dag, og for fremtiden.

Med vores store erfaring, viden og rådgivning er din IT i sikre hænder hos JK+ IT. Vi  er din fleksible samarbejdspartner, der sparer dig tid,  penge og frustrationer når din IT-drift driller.

Lad vores IT-eksperter hjælpe med​

Logo JK+ It, Fiber og Telefoni

Kontakt din IT-mand

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Lad os stå for IT-driften i din virksomhed.

IT Drift

Ved at outsource din IT-drift til os, vil du opleve en større fleksibilitet, da vores service er tilpasset din virksomhed behov og ønsker. Du får et klart overblik over dine IT-omkostninger uden overraskelser, og ændre dit behov for IT-drift, så tilpasser vi naturligvis din aftale.

For vi lever i en tid hvor IT spiller en vigtig rolle, men din dagligdag er sikkert fyldt med andre opgaver, end at sørge for en stabil og sikker IT-drift.

Med JK+ It er det som at have sin egen IT-mand. Vores mål er at blive betragtet som jeres egen IT-afdeling, tilpasset dit behov. Uanset om du ønsker at vi kommer i virksomheden, ønsker vi opsætter dine email-klienter, antivirus-setup eller netværksløsninger, eller du har brug for rådgivning i forbindelse med indkøb af software/ hardware til virksomheden.

Er din virksomhed sikret mod cyberangreb?

IT-Sikkerhed

IT sikkerhed er hos mange virksomheder en overset og måske nedprioriteret opgave. Derfor har flere danske virksomheder oplevet at blive ramt af enten hacking, virus-angreb eller malware fra IT-kriminelle.

Er din virksomhed i besiddelse af data til den daglige drift, fx kundekartoteker og e-mails, er I interessante for IT-kriminelle.

Som et af de mest digitaliserede lande, har IT-kriminelle derfor en stor interesse i danske virksomheder, hvorfor du skal prioritere din IT-sikkerhed.

Er uheldet først ude, kan det være bekostelig affære. IT-sikkerhed handler derfor om at sikre dig mod, at din virksomheds data ender i de forkerte hænder.

Lad os hjælpe dig igang med Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 (tidligere kendt som Office 365) er som Microsoft selv siger det: ’Nyt navn, flere fordele’.

Microsoft 365 er løsningen der sikrer din virksomhed mod en kompleks IT-infrastruktur, og hvor du samtidig får adgang til velkendte programmer som Word | Excel | PowerPoint | Outlook og mange flere.  Både via computeren, web, tablet og din mobiltelefon. 

Microsoft 365 er en moderne og skalerbar IT-løsning, som gør dig og dine medarbejdere mere produktive og virksomheden mere succesfuld. Samtidig kan Microsoft 365 tilpasses din virksomheds behov, uanset størrelse og antal ansatte.

Fordi Microsoft 365 er en cloudbaseret tjeneste, har du altid adgang til den senest opdaterede Microsoft 365 version, og du kan skalere op og ned i antal konti alt efter behov, så du altid kun betaler for det, du har brug for.