DIN LOKALE INSTALLATØR I MIDDELFART hedder jk+

JK+  er en moderne installationsvirksomhed med specialer som strækker sig over Elektriker, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni, som servicerer vores kunder i Middelfart og Trekantområdet fra vores adresse på Mandal Allé i Middelfart.

Vi sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og er klar til at hjælpe dig, uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller erhverv og institutioner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Middelfart

din lokale installatør i Middelfart og i Trekantområdet

Hos JK+ har vi et ønske om at udvikle vores indsats og tilstedeværelse, og fortsat være en stærk lokal forankret installatør i Middelfart og Trekantområdet

Dette gør vi via vores dygtige lokale fagfolk og medarbejdere, som servicerer vores kunder og samarbejdspartnere fra vores adresse på Mandal Alle 10 i Middelfart.

Vores team består primært af lokale fagfolk fra Middelfart og Trekantområdet som løser alt fra mindre serviceopgaver hos private til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver.

I Middelfart beskæftiger vi os med en bred vifte af specialer og kompetencer, og kan rådgive dig omkring langsigtede, effektive og funktionelle løsninger. 

Vores viden og kompetencer er opbygget og udviklet gennem mere end 45 år, og består af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave.

Derfor kan vi hjælpe dig uanset din tekniske installation, i Middelfart, Nr. Aaby, Fredericia, og Trekantområdet.

Så kontakt JK+ hvis du skal have løst en opgave inden for ELVentilation, Alarm og IT.

Du kan beskrive din opgave her, eller ring til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Din elektriker hvis strømmen er gået

Din elektriker i Middelfart og Fredericia

Som din lokale elektriker i Middelfart og Trekantområdet løser JK+ alle typer af el-opgaver. Uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller erhvervsopgaver hos virksomheder eller offentlige institutioner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du har en el-opgave der skal løses.

Elektriker
Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

Prioriterer du sundhed og trivsel, er ventilation og et godt indeklima vigtigt for dig. JK+ er din samarbejdspartner når det kommer til ventilationsanlæg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg. Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

JK+ tilbyder forskellige sikrings- og alarmløsninger til både private hjem, sommerhuse og erhverv i Middelfart, Fredericia og hele Trekantområdet.

Sammen med dig, og dine behov, tilpasser vi løsningen der passer til dig, både i forhold til vores rådgivning samt opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg