I MIDDELFART ER JK+
DIN LOKALE INSTALLATØR

JK+  er en moderne installationsvirksomhed med specialer og kompetencer inden for el-installation, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni, som servicerer vores kunder i Middelfart og Trekantområdet fra vores adresse på Mandal Allé i Middelfart.

Vi sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og er klar til at hjælpe dig, uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller erhverv og institutioner. Kontakt JK+ for et uforpligtende tilbud på din opgave.

JK+ er din lokale installatør i Middelfart og i Trekantområdet

JK+ overtog i juli 2021 TRAP+ med et ønske om at udvikle vores indsats og tilstedeværelse, og fortsat være en stærk lokal forankret installatør i Middelfart og Trekantområdet, med dygtige lokale fagfolk og medarbejdere, som servicerer vores kunder og samarbejdspartnere fra vores adresse på Mandal Alle 10 i Middelfart.

Vi beskæftiger os med en bred vifte af specialer og kompetencer, og kan rådgive dig omkring såvel langsigtede, effektive og funktionelle løsninger. Vores team består primært af lokale fagfolk fra Middelfart og Trekantområdet som løser alt fra mindre serviceopgaver hos private til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver.

Vores viden og kompetencer er opbygget og udviklet gennem mere end 45 år, og består af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave.

Derfor kan vi hjælpe dig uanset din tekniske installation, i Middelfart, Nr. Aaby, Fredericia, Kolding og omegn.

Så kontakt JK+ hvis du skal have løst en opgave inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT.

Du kan beskrive din opgave her, eller ringe til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.


JK+ din samarbejdspartner i Middelfart, Fredericia og omegn

Din elelktriker hvis strømmen er gået

Din elektriker i Middelfart og Fredericia

Som din lokale elektriker i Middelfart og Trekantområdet løser JK+ alle typer af el-opgaver. Uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller  erhvervsopgaver hos virksomheder eller offentlige institutioner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du har en el-opgave der skal løses.

Elektriker
Dit erfarne og kompetente VVS team i Trekantområdet

Din VVS installatør i Middelfart

VVS-kompetencen er én af de fem kompetencer, vi har samlet under ét tag i JK+ (det tidligere TRAP+)

Vi løser alle VVS-opgaver i Middelfart, Fredericia og Trekantområdet, og kan rådgive dig om hvilken VVS-løsning der passer til dine behov.

Vi er autoriserede og vores mange års erfaring er din sikkerhed for, at alt foregår helt korrekt, og at dine VVS-installationer hele tiden fungerer præcis, som de skal.​

Lad JK+ løse dine VVS og Blikkenslager opgaver som:

Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

Prioriterer du sundhed og trivsel, er ventilation og et godt indeklima vigtigt for dig. JK+ er din samarbejdspartner når det kommer til ventilationsanlæg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg. Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Alarm Tyveri Brand
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

JK+ tilbyder forskellige sikrings- og alarmløsninger til både private hjem, sommerhuse og erhverv i Middelfart, Fredericia og hele Trekantområdet. Sammen med dig, og dine behov, tilpasser vi løsningen der passer til dig, både i forhold til vores rådgivning samt opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger.

Døgnservice... hele døgnet

Hos JK+  har vi døgnservice, og derfor kan du altid få fat på en elektriker, VVS montør, Blikkenslager eller Alarmmand, som kan hjælpe dig hvis der opstår en akut situation hos dig. 

Så hvis strømmen er gået, eller er et vandrør utæt, kan vi hurtigt hjælpe dig. 

Fordi ingen ønsker at madvarerne i køleskabet bliver ødelagt, at der pludselig er vand på gulvet, eller at du ikke kan se TV eller bruge din computer.