DIN LOKALe INSTALLATØR MED
EGEN AFDELING I NYBORG

Hos JK+  servicerer vi kunder i Nyborg og på Østfyn, når det kommer til el-installation, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni. Vi er nemlig din lokale tekniske installatør på Alsvej i Nyborg.

Ingen installationsopgave er for stor eller for lille, og hos JK+ lægger vi vægt på at have lokale fagfolk med et stort kendskab til Nyborg og Østfyn. Kontakt JK+ for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt din lokale installatør i Nyborg og på Østfyn

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Nyborg og omegn.

Vores team består primært af lokale fagfolk og vi har også vores egen afdeling i Nyborg. Herfra varetager vi alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

JK+ er en virksomhed med mere end 45 år på bagen, som faktisk har sin oprindelse i Nyborg. I dag består vi af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Nyborg, Kerteminde, Langeskov og hele Østfyn.

Skal du have løst en opgave inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.


JK+ din samarbejdspartner i Nyborg og på Østfyn

Din elelktriker hvis strømmen er gået

Kontakt din lokale elektriker i Nyborg

Som din elektriker i Nyborg, og Østfyn, kan vi løse alle dine el-opgaver. Dette uanset om der er tale om elinstallationer eller andre hus-installationer for private, men vi er ligeledes den foretrukne elektriker for flere virksomheder og forretninger i Nyborg. Eksempelvis løser vi opgaver som:

Elektriker
Dit erfarne og kompetente VVS team

Brug for en VVS & Blikkenslager i Nyborg

Hos JK+ varetager vi mange forskellige serviceopgaver inden for VVS & Blik. Uanset om din opgave drejer sig om nyinstallation eller renovering af dine VVS-installationer, er JK+ din professionelle VVS-installatør.

Lad JK+ løse dine VVS og Blikkenslager opgaver som:

Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret

Prioriterer du sundhed og trivsel? Så er ventilation og et godt indeklima vigtigt for dig, og derfor er JK+ din samarbejdspartner når det kommer til ventilationsanlæg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg. Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Alarm Tyveri Brand
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

Hos JK+ tilbyder vi forskellige sikrings- og alarmløsninger til både private hjem, sommerhuse og erhverv i Nyborg, Kerteminde og på Østfyn. Ud fra dit behov laver vi løsningen der passer til dig, både med rådgivning og naturligvis opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger.

Døgnservice... hele døgnet

Hos JK+  har vi døgnservice, og derfor kan du altid få fat på en elektriker, VVS montør, Blikkenslager eller Alarmmand, som kan hjælpe dig hvis der opstår en akut situation hos dig. 

Så hvis strømmen er gået, eller er et vandrør utæt, kan vi hurtigt hjælpe dig. 

Fordi ingen ønsker at madvarerne i køleskabet bliver ødelagt, at der pludselig er vand på gulvet, eller at du ikke kan se TV eller bruge din computer.