LOKAL INSTALLATØR MED EGEN AFDELING I NYBORG

Hos JK+  servicerer vi kunder i Nyborg og på Østfyn, når det kommer til el-installation, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni. Vi er nemlig din lokale tekniske installatør på Alsvej i Nyborg.

Ingen installationsopgave er for stor eller for lille, og hos JK+ lægger vi vægt på at have lokale fagfolk med et stort kendskab til Nyborg og Østfyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Billede af slotsmøllen i Nyborg

Kontakt din lokale installatør i Nyborg og på Østfyn

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for ELVentilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Nyborg og omegn.

Vores team består primært af lokale fagfolk og vi har også vores egen afdeling i Nyborg. Herfra varetager vi alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Uanset opgaver behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

JK+ er en virksomhed med mere end 45 år på bagen, som faktisk har sin oprindelse i Nyborg. I dag består vi af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Nyborg, Kerteminde, Langeskov og hele Østfyn.

Skal du have løst en opgave inden for EL, VVS, Blik, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller ring til os på   70 27 18 22.

Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Din elektriker hvis strømmen er gået

Kontakt din lokale elektriker i Nyborg OG PÅ ØSTFYN

Som din elektriker i Nyborg, og Østfyn, kan vi løse alle dine el-opgaver. Dette uanset om der er tale om elinstallationer eller andre hus-installationer for private, men vi er ligeledes den foretrukne elektriker for flere virksomheder og forretninger i Nyborg. Eksempelvis løser vi opgaver såsom:

Elektriker
Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

Prioriterer du sundhed og trivsel? Så er ventilation og et godt indeklima vigtigt for dig, og derfor er JK+ din samarbejdspartner når det kommer til ventilationsanlæg.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg

Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver som:

Ventilationsløsninger
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

Hos JK+ tilbyder vi forskellige sikrings- og alarmløsninger til både private hjem, sommerhuse og erhverv i Nyborg, Kerteminde og på Østfyn.

Ud fra dit behov laver vi løsningen der passer til dig, både med rådgivning og naturligvis opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg