SE ET UDSNIT AF VORES mange spændende referencer og projekter

Opgave:

El, Bygningsautomatik, ADK, AIA, TVO, ABA, ABV, AVA

Lokalitet:

Odense

Partnere:

Byggeår:

2020-2021

Sports Academy Denmark åbnede i august 2021 som et nystartet sportsakademi (og efterskole) for unge atleter i særklasse, placeret midt i Odense. Akademiet, bliver for unge sportstalenter, der er drevet af drømme, dedikation og passion og som forstår at arbejde målrettet for at udvikle og dygtiggøre sig som atleter og mennesker.

Opgave:

CTS Bygningsautomatik, ​ABA, ABV, AVA

Lokalitet:

Odense

Partnere:

Byggeår:

2018

Da Jorgensen Engineering i 2011 flyttede fra deres lokaler på Svendborgvej, til et større, nyt og moderne domicil i Tietgenbyen i Odense, var  JK+ (JKEL + Alarmteknik A/S) valgt som entreprenør på El, IT, Alarm og Brand.

Derfor var det også et naturligt valg for Jorgensen Engineering at gøre brug af JK+ (JKEL), som entreprenør til udførsel af de tekniske entrepriser ved udvidelsen i 2018. Denne gang blev opgaverne samtidig udvidet med et bygningsautomatikanlæg.

Opgave:

Bygningsautomatik, ADK, AIA, ​TVO, ABA, ABV, AVA

Lokalitet:

Nyborg

Partnere:

Sweco Danmark | OBH Rådgivende Ingeniører

Byggeår:

2017

Tilbage i 2017 stod Nyborg Gymnasium over for en større ombygning og udvidelse, som led i et ønske om at udvikle en campus-uddannelse i Nyborg. 

​Projektet omfattede blandt andet skabelsen af flere studie-, opholds- og samlingsområder for de studerende, samt en ny stor multihal og ca. 1200 m2 stor tilbygning til gymnasiets eksisterende festsal, som skulle skabe hjertet til campus.