FÅ SERVICERET DIT VENTILATIONSANLÆG HOS JK+ Ventilation

Få foretaget et service af dit ventilationsanlæg, som sikrer jer optimal ydelse, komfort og indeklima.

Hos JK+ tilbyder vi service af ventilationsanlæg på Fyn, i Trekantområdet og resten af Danmark.

Vi servicerer ventilationsanlæg for både erhvervs- og privatkunder, og sikrer et optimalt indeklima i kontorer, klasselokaler, industri og private hjem.

HVORNÅR FORETOG DU SIDST ET SERVICE AF DIT VENTILATIONSANLÆG?

JK+ Ventilation består af et team af professionelle og servicemindede eksperter når det drejer sig om service af ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaringer med ventilationsanlæg, og ved hvor vigtigt det er at få gennemgået og serviceret ens ventilationsanlæg.

Ved regelmæssig service af dit ventilationsanlæg forlænger du levetiden på dit anlæg, og vi sørger for at ventilationen fungerer fejlfrit, og med et minimum energiforbrug.

Vi anbefaler at du årligt får gennemgået dit ventilationsanlæg med et serviceeftersyn. Den grundige rensning af ventilationsanlægget skal derimod gøres hvert 3. år ca. Dette er dog afhængigt af antal personer i husstanden, madlavningsvaner og eventuelt tobaksrøg inden døre. Dette kan øge behovet for afrensning.

Service af ventilationsanlæg:

JK+ Ventilation logo

Service af ventilationsanlæg

Ring eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Til Private og Erhverv

Service af ventilationsanlæg

Husker du at få et service af dit ventilationsanlæg?

Et godt indeklima betyder at du kan mindske risikoen for utilpashed og gener i form af hovedpine, udvikling af astma eller allergier og luftvejssygdomme og nakkeproblemer hos dig selv, din familie eller kollegaer.

Et ventilationsanlæg hjælper dig med at rense luften, og sikre kvaliteten af dit indeklima og sundhedsstandard, og derfor skal du sørge for regelmæssig service af ventilationsanlæg der forebygger eventuelle skader og sikrer at anlægget er funktionsdygtigt.

Manglende vedligeholdelse betyder at du sender beskidt luft rundt, som kan resultere i skimmelsvamp, fugtproblemer og ovenstående helbredsproblemer.

Hos JK+ kan vi servicere dit ventilationsanlæg. Vores serviceeftersyn udføres af vores erfarne og veluddannede medarbejdere, og dette er din garanti for et godt og veludført stykke ventilationsarbejde.

Vi er altid klar på at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring ventilationsanlæg.

Ventilation industri - hal - skoler

Reducer energiforbruget med service af dit ventilationsanlæg

Ved at få gennemgået dit ventilationsanlæg kan du holde udgifterne til energiforbruget til dit ventilationsanlæg så lavt som muligt. Samtidig optimerer du indeklimaet og sikre den gode komfort i boligen.

Et service af ventilationsanlægget koster penge, men er mere en investering end en ren udgift. Dit ventilationsanlæg består af mange forskellige elementer som rør, kanaler, filtre, ventilatorer med mere. Alt sammen dele som er med til at dit ventilationsanlæg fungerer optimalt, men som ligeledes har brug for at blive gennemgået, renset og udskiftet.

Gennem løbende service kan du bedre forebygge eksempelvis nedbrud, driftstop eller generel slitage og ødelæggelse af dit ventilationsanlæg.

Det er derfor du årligt bør få serviceret dit ventilationsanlæg. Hos JK+ Ventilation udfører vi gerne dette eftersyn, ligesom vi kan rådgive dig hvis du har spørgsmål angående ventilationsanlæg.

Ventilationsløsninger

Få en sundere bolig med mere velvære

En bolig med et dårligt indeklima er hverken sundt for selve boligen, eller for dens beboere/brugere som blandt andet kan opleve irriterede øjne, træthed, svimmelhed og hovedpine ved manglende frisk luft og et dårligt indeklima.

Ved at gennemgå dit ventilationsanlæg med et serviceeftersyn fastholder du det gode indeklima, som gør at børn bedre kan fokusere og lære, forbedret produktivitet og koncentrationsevne samt færre sygedage. Et sundt indeklima gør ligeledes boligen mere attraktiv set med den private boligejers øjne.

Det gode indeklima kommer ikke af sig selv, og derfor skal dit ventilationsanlæg vedligeholdes. Nutidens boliger og bygninger er i dag så isolerede og tætte, at en forudsætning for udskiftning af luft kun kan ske via et tilsluttet ventilationsanlæg.

Et defekt ventilationsanlæg kan sende forurenede luftpartikler og pollen ind i huset, og med en høj luftfugtighed kan der opstå mug og skimmelsvamp i bygningen.

Ventilation-kontor-hjemme

HØR MERE OM SERVICEAFTALE AF DIT VENTILATIONSANLÆG

Vil du bestille et service af din varmepumpe, eller høre mere om vores serviceaftale? Så udfyld formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om dine muligheder.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve