LOKAL FYNSK INSTALLATØR MED INSTALLATØRER FRA SVENDBORG

JK+ er din tekniske installatør, som servicerer vores kunder i Svendborg og på Sydfyn, med specialer inden for Elektriker, Ventilation, Alarm & Sikring, samt IT, Fiber & Telefoni.

Hos JK+ er ingen installationsopgave for stor eller for lille, og vi ligger vægt at have lokale specialister med kendskab til Svendborg og Sydfyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Svendborg

Din lokale installatør til Svendborg og Sydfyn​

Hos JK+ er vi specialister når det kommer til tekniske løsninger inden for ELVentilation, Alarm og IT.

Vi rådgiver omkring løsninger der er såvel langsigtede, effektive og funktionelle, og servicerer kunder i Svendborg og på Sydfyn, med vores team af lokale specialister.

Vi varetager alt fra mindre serviceopgaver til komplicerede projektbyggerier eller renoveringsopgaver. Vi ved alle opgaver er forskellige derfor har vi fokus på dig som kunde og dine individuelle behov.

JK+ er  en virksomhed med mere end 45 år på bagen. Vi består af et kompetent team af fagfolk – i alt mere end 80 medarbejdere – som gør det nemt og overskueligt for dig, at få løst din opgave. Uanset din tekniske installation kan vi hjælpe dig, i Svendborg, Thurø, Vester Skerninge og Sydfyn.

Skal du have løst en opgave inden for EL, Ventilation, Alarm og IT, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22. Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Din elektriker hvis strømmen er gået

Brug for en Elektriker i Svendborg​

Som din elektriker i Svendborg kan vi løse alle dine el-opgaver. Dette uanset om der er tale om elinstallationer eller andre hus-installationer for private, men vi er ligeledes den foretrukne elektriker for flere virksomheder og forretninger i Svendborg. Vores servicer kunne eksempelvis bestå af:

Elektriker
Servicering og montering af ventilationsanlæg

Er dit ventilationsanlæg serviceret?

Prioriterer du sundhed og trivsel, er ventilation og et godt indeklima vigtigt for dig. I Svendborg er vi din samarbejdspartner når det kommer til ventilationsanlæg, hvor vi kan hjælpe dig med rådgivning, installering og servicering af ventilationsanlæg

Vi hjælper såvel private, erhverv som offentlige institutioner med ventilationsopgaver såsom:

Ventilationsløsninger
Tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Alarmløsninger til private og erhverv

Hos JK+ tilbyder vi forskellige sikrings- og alarmløsninger til både private hjem, sommerhuse og erhverv i Svendborg og hele Sydfyn. Ud fra dit behov laver vi løsningen der passer til dig, både med rådgivning og naturligvis opsætning af tyverialarmer eller andre sikringsløsninger.

AIA anlæg til alle typer erhverv som kan integreres med dit ADK Anlæg