VARMEPUMPE SERVICE udføres PÅ HELE FYN OG I TREKANTOMRÅDET

Hos JK+ tilbyder vi varmepumpe service på Fyn og i Trekantområdet. Med en serviceaftale udfører vi et årligt service af din varmepumpe, og sørger for at din varmepumpe fungerer optimalt.

Med et service af din varmepumpe efterses den af vores kompetente fagfolk, som forebygger nedbrud og dyre reparationer på din varmepumpe.

Er du på udkig efter en ny varmepumpe, kan vi naturligvis også hjælpe dig.

JK+ servicere varmepumper på Fyn og i Trekantområdet

Varmepumpeservice på HELE Fyn og i Trekantområdet

JK+ er din varmepumpespecialist på Fyn og i Trekantområdet, med stor erfaring i installation og service af varmepumper. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du har brug for et eftersyn af din varmepumper.

Vi er VE-godkendt installatør af varmepumper, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning, installation og service.

Husk at det er lovpligtigt at få et årligt varmepumpeservice. Med en serviceaftale hos JK+ sørger vi for, at du får besøg af en certificeret medarbejder, som tester, afprøver og kontrollerer, at din varmepumpe fungerer og er rengjort.

Har du spørgsmål til vores varmepumpe service eller serviceaftale, er du meget velkommen til at kontakte os på ☏ +45 70 27 18 22 eller ✉ service@jkplus.dk

ET SERVICE aF DIN VARMEPUMPE ER LOVPLIGTIGT

Vidste du at det er lovpligtigt at få et certificeret varmepumpe eftersyn, hvis varmepumpen har mere end 1 kg. kølemiddel. Hvilket gør sig gældende i stort set alle varmepumper i Danmark.  Selv om din varmepumpe har under 1 kg kølemiddel anbefaler vi, at du alligevel får serviceret din varmepumpe.

Med et service af din varmepumpe giver du den de bedste betingelser for at fungerer optimalt. Det betyder at du kan komme større, og dyre, reparationer i forkøbet. En varmepumpe som fungerer optimalt betyder i sidste ende også en levere forbrugsregning.

Det lovmæssige krav til eftersyn af din varmepumpe er et spørgsmål om sikkerhed, og at din varmepumper opfylder gældende love og regler. Dette gælder i forhold til både konstruktion og indretning. 

Derudover har en varmepumpe også sikkerhedsudstyr som skal efterses. Derfor skal dit service af varmepumpen udføres af en kvalificeret fagmand. Hos JK+ er vi din garanti for, at kvalifikationer samt love og regler overholdes.

Så din varmepumpe yder en optimal og sikker drift.

EN SERVICEAFTALE GØR VARMEPUMPENS GARANTI GÆLDENDE

Det er et lovkrav at du får foretaget et serviceeftersyn af din varmepumpe. Derudover er det et krav, fra mange varmepumpeproducenter, at der løbende foretages et serviceeftersyn for opretholdelse af garantien på din varmepumpe. 

En løbende service af din varmepumpe er, udover opretholdelse af garantien, også med til at optimere driften af din varmepumpe, samt at den kører effektivt og med de korrekte indstillinger.

Sørger du for at pleje og passe varmepumpen med almindelig rengøring og støvsugning, bidrager dette også til at din varmepumpe fungerer optimalt, og holder længere.

Med en fast serviceaftale kan du forebygge eventuelle nedbrud og dyre reparationer på din varmepumpe.

Hos JK+ kan du få en serviceaftale til din varmepumpe, så du er sikret at din varmepumpe virker på den mest effektive og optimale måde. Samt at du overholder betingelserne for at garantien på din varmepumpe er gældende.

FÅ DIN VARMEPUMPE SERVICERET AF DIN SPECIALIST PÅ FYN OG I TREKANTOMRÅDET

JK+ er dine kompetente og erfarne fagspecialister, inden for service, renovering, tilbygninger, ombygninger, entrepriser. Både til private, erhverv, industri og offentlige.

HVAD INDEHOLDER eT SERVICE AF DIN VARMEPUMPE

Har din varmepumpe mere end 1 kg kølemiddel er det lovpligtigt at få din varmepumpe serviceret (hvert år). Med en serviceaftale sørger vi for, at din varmepumpe overholder alle gældende love og regler.

Et service af din varmepumpe består af flere elementer og mekaniske dele, både af indedel som udedel, så din varmepumpe fungerer optimalt.

Vi udfører service af varmepumper på Fyn og i Trekantområdet, der indeholder følgende punkter:

INKLUDERET I eT Luft/LUFT varmepumpe SERVICE

INKLUDERET I ET LUFT/VAND VARMEPUMPE SERVICE

SPØRGSMÅL OG SVAR OM VARMEPUMPESERVICE

En varmepumpe er en enhed, der bruges til at overføre varme fra et sted med lavere temperatur til et sted med højere temperatur. Den kan bruges til opvarmning eller køling af privatboliger, sommerhuse og erhvervsejendomme.

Det er lovpligtigt at få et certificeret varmepumpe eftersyn, hvis varmepumpen har mere end 1 kg. kølemiddel. Hvilket gør sig gældende i stort set alle varmepumper i Danmark.  Selv om din varmepumpe har under 1 kg kølemiddel anbefaler vi, at du alligevel får serviceret din varmepumpe.

Det lovmæssige krav til eftersyn af din varmepumpe er et spørgsmål om sikkerhed, og at din varmepumper opfylder gældende love og regler. Dette gælder i forhold til både konstruktion og indretning. 

Udover den lovpligtige del omkring service af varmepumper, har din varmepumpe brug for regelmæssig service for at opretholde optimal ydeevne, forlænge levetiden og sikre energieffektivitet.

Et service hjælper desuden med at opdage og løse eventuelle problemer, før de vokser sig større og bliver mere omkostningstunge

En typisk varmepumpeservice inkluderer rengøring af filtre, kontroller af kølemiddelniveau, smøring af bevægelige dele, kontrol af elektriske forbindelser, og en generel inspektion for at sikre, at alle komponenter fungerer korrekt

Du kan rengøre filtre og fjerne snavs fra enheden selv, men service af varmepumper skal foretages af en godkendt montør.

Du bør altid vælge en installatør, der er omfattet af en garantiordning.

En VE-installatør er Energistyrelsens kvalitetsstempel af virksomheder, der arbejder med Vedvarende Energi (VE). Det være sig eksempelvis solceller og varmepumper.

Vi skal opfylde en række krav, og vores VE-installatør certificering er din garanti for, at vi er opdateret på den nyeste teknologi og lovgivning.

Alle VE-installatører er medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne og dermed omfattet af TEKNIQs garantiordning.

Ja, regelmæssig service kan hjælpe med at forlænge levetiden af din varmepumpe, da det bidrager til at reducere slid og forlænge komponenternes levetid.

En velfungerende varmepumpe giver en mere effektiv opvarmning og køling, hvilket resulterer i økonomiske besparelser på energiregninger.

Det reducerer samtidig også din miljøpåvirkning, da det bruger mindre energi, og det giver et mere behageligt indendørsmiljø

Du kan enten bestille et uforpligtende tilbud på en serviceafttale her!

Eller selv ringe til os på: +45 70 27 18 22

HØR MERE OM SERVICEAFTALE AF DIN VARMEPUMPE?

Vil du bestille et service af din varmepumpe, eller høre mere om vores serviceaftale? Så udfyld formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om dine muligheder.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve