ER DU PÅ UDKIG EFTER Nyt ventilationsanlæg med varmepumpe eller service

JK+ er din ekspert inden for ventilationsanlæg og service af ventilation, energirådgivning og sundt indeklima.

Vi tilbyder individuelle og kundetilpassede ventilationsløsninger, og er med dig gennem hele processen.

Hos JK+ Ventilation skaber vi energirigtige indeklimaløsninger.

Salg, montering og service af ventilationsanlæg, med tilhørende varmepumpe, varmeveksler eller modstrømsveksler, er én af mange services, som vi tilbyder hos JK+. 

Vi udfører alle former for ventilationsopgaver og servicerer alt lige fra mindre udsugningsanlæg til store og komplicerede anlæg.

En forhøjet luftfugtighed og støv er de bedste levevilkår for husstøvmider, råd og svamp, som kan sætte sit præg på din bolig.

Med et ventilations- og varmegenvindingssystem løser du på én gang alle dine indeklima problemer.

Går du med en mistanke om dårligt indeklima, så kontakt JK+ Ventilation, og hør mere om, hvad vi og et ventilation system kan gøre for dig og dit indeklima.

LAD OS UDFØRE DINE VENTILATIONSOPGAVER

JK+ Ventilation logo

Hør mere om ventilationsanlæg

Udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi hjælper alle brancher med ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg til skoler, institutioner, lageR og produktion

Hos JK+ kan vores eksperter montere, dimensionere og servicere ventilationsanlæg til private, skoler, institutioner, samt erhverv og industri. Vi servicerer ventilationsanlæg hos kunder i Trekantområdet, på Fyn og resten af Danmark.

Med vores erfaring og viden om ventilationsanlæg monterer vi store som små anlæg, og rådgiver dig gerne om de løsningsmuligheder som passer til dit behov. Uanset om det drejer sig om frisk luft i klasselokaler, på kontoret, til storkøkkenet eller ventilation til sportsfaciliteter m.m.

Ventilation industri - hal - skoler
Reducer risikoen for fugt, skimmelsvamp m.m

Et ventilationsanlæg giver et sundere indeklima

Et ventilationsanlæg virker ved at det blæser frisk luft ind i din bolig, og samtidig filtrere luften så du undgår pollen og sodpartikler i luften i din ejendomm. 

Derudover trækker ventilationsanlægget også fugten ud af den indblæste luft, og minimerer dermed risikoen for fugt, kondens og skimmelsvamp.

Et ventilationsanlæg hjælper derfor med til et godt indeklima, og en god ventilation vigtig da vi bruger store dele af vores tid indendørs.

Har du fået serviceret dit ventilationsanlæg
Frisk luft styrker koncentrationsevnen og produktiviten

Øg produktiviteten med godt indeklima

Et ventilationsanlæg bidrager til et sundere indeklima, og påvirker vores generelle sundhedstilstand. Et sundt indeklima sænker risikoen for hovedpine, hoste, kvalme, udslæt og træthed m.m. Ligeledes giver et sundt indeklima også en bedre søvnkvalitet, samt styrker koncentrationsevnen og produktivetsniveauet.

Derfor påvirkes vores produktivitet også af indeklimaet, og luften i lokalet. Såvel på arbejdspladsen, og i undervisningen. Specielt børn og ældre er mere følsomme, end yngre og voksne, for et usundt indeklima.

Ventilation-kontor-hjemme
Reducer omkostningerne med et ventilationsanlæg

Genvind varmen med dit ventilationsanlæg

Et hus afgiver varme og med et avanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding, kan du genbruge varmen. Det giver dig en mindre varmeregning, og et bedre indeklima i din bygning, med mindre træk og kulde.

Varmegenvindingen overfører varmen fra luften der blæses ud, til luften der blæses ind i huset, via ventilationsanlæggets varmevekslere. Dermed reduceres behovet for at ’skabe varme’, da denne genbruges, og dermed kan du reducere dine forbrugsomkostninger.

Har du fået serviceret dit ventilationsanlæg