PROFESSIONEL vIDEOOVERVÅGNING TIL ALLE TYPER ERHVERV og INSTITUTIONER m.FL.

FOREBYG
INDBRUD

OPBEVAR
BEVISMATERIALE

STYRKER
TRYGHEDEN

Et professionelt videoovervågningsanlæg (også kaldet TVO) bidrager til at skabe trygge rammer for dine medarbejdere, kunder eller andre besøgende i din butik, virksomhed eller lignende.

Videoovervågning har en stærk præventiv effekt på svind, tyveri, hærværk og overfald og er dermed et stærkt værktøj for din virksomhed i bestræbelserne på at skabe et trygt arbejdsmiljø for medarbejdere og en god oplevelse for kunder og andre besøgende.

Videoovervågningsanlæg til erhvervslivet hos JK+. Dit Alarmfirma til Fyn og Trekantområdået

RÅDGIVNING Og INSTALLATION AF VIDEOOVERVÅGNING

Hos JK+ Alarmteknik ved vi, at videoovervågning (TVO anlæg)/handler om optimal sikkerhedshåndtering. Uanset hvilket behov din virksomhed har, kan vi skræddersy den optimale løsning.

Vi kan hjælpe dig med mindre stand alone TVO enheder, til store og mere komplekse løsninger, der naturligvis kan integreres med din virksomheds andre sikringssystemer.

Din TVO-anlæg i virksomheden kan naturligvis integreres med AIA– og ADK-anlæg, så informationer nemt kan hentes og overføres til kontrolcentral.

Hos JK+ Alarmteknik hjælper vi vores kunder på hele Fyn, Trekantområdet og Syddanmark. Dette gør vi via vores afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring på ☎️  70271822 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

FÅ ET TVO-ANLÆG DER ER SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED, BUTIK ELLER INSTITUTION

Virksomheder er forskellige, hvad angår størrelse og behov. Nogle har behov for indendørs videoovervågning, mens andre virksomheder har behov for udendørs videoovervågning.

Derfor går vi altid i tæt dialog med dig for at identificere og afklare dine ønsker, behov og krav til dit TVO-anlæg. På den måde sikrer vi os, at du får et videoovervågningsanlæg, der passer perfekt til dig og din virksomhed.

JK+ Alarmteknik leverer kun videoovervågningsanlæg, og sikringsanlæg af højeste kvalitet til erhvervslivet. Det betyder, at du selvfølgelig får adgang til højopløseligt billedmateriale, kan tilgå dine kameraer i realtid, få fjernadgang via mobiltelefon eller tablet og mange andre funktioner.

ISO 9001 CERTIFICERET ALARMFIRMA TIL HELE FYN OG REGION SYDDANMARK

JK+ Alarmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA – ABV – AVA – AIA – ADK-anlæg til erhvervslivet. Vi hjælper gerne med rådgivning og sparring inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier.

DIT CERTIFICEREDE ALARMFIRMA der skaber TRYGHED OG sikkerhed for dine værdier

JK+ Alarmteknik er din garanti for kvalitet og god service, og at dine værdier er sikret bedst muligt. 

Hos JK+ Alarmteknik har vi erfaringen, og specialisterne, som sikrer dine værdier og skaber tryghed hos dig. Uanset om der er tale om dit private hjem, kontor, butik, lager, produktion, skole m.m.

Hos JK+ Alarmteknik får du altid den bedste professionelle rådgivning. Vi rådgiver både om selvstændige og individuelle løsninger, samt større og integrerede sikringsløsninger der involverer forskellige anlæg.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

TVO-ANLÆG KRÆVER DU HAR STYR PÅ GDPR og TV-overvågningsloven

GDPR, eller beskyttelsen af persondata, har haft indflydelse på hvordan virksomheders videoovervågning må finde sted.  Er TVO en del af virksomhedens sikringssystem, er det vigtigt at man overholder reglerne i databeskyttelsesloven, samt TV-overvågningsloven.

Derfor anbefaler vi altid at virksomheder tilknytter en kompetent installatør, som kender til lovene, og hvad disse indebærer. En professionel og kompetent installatør af dit TVO-anlæg sikrer, at du som ejer af TVO-anlægget ikke overtræder lovgivningen.

Det gælder eksempelvis forhold som hvor længe du opbevarer videooptagelser, samt skiltning der gør opmærksom på at du foretager videoovervågning.

JK+ Alarmteknik har mange års erfaring med installation af TVO-anlæg på Fyn og Trekantområdet. Vi er en professionel og kompetent samarbejdspartner for vores kunder, som kan rådgive om reglerne. Således sikrer du dig at din videoovervågning fungerer som en god sikringsløsning for dig, samtidig med at du overholder alle pågældende regler.

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve