DIN ELEKTRIKER I MIDDELFART

JK+ er din lokale elektriker, som har stort lokalt kendskab til Middelfart, Fredericia og resten af Trekantområdet.

Vi er din el-installatør som sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og som altid er klar til at hjælpe dig med dine el-opgaver i Middelfart, Fredericia og omegn.

Med vores mange elektrikere og el-installatører, har vi altid en bil og elektriker i Middelfart og Fredericia området

JK+ er din elektriker med afdelinger i Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og Nyborg

LOKAL ELEKTRIKER OG EL-INSTALLATØR I MIDDELFART

JK+ Elinstallation er lokal forankret i Middelfart, hvor vi via vores afdeling på Mandal Alle servicerer private, industri, erhverv og offentlige kunder.

Vi er en moderne fynsk installationsvirksomhed, som udover vores kompetencer som elinstallatør også opererer inden for Ventilation, Alarmløsninger og IT.

Dette via vores afdelinger på hele Fyn, nærmere bestemt i Glamsbjerg, Faaborg, Nyborg og altså vores afdeling i Middelfart.

Vi har et kompetent team af elektrikere i Middelfart, som hver dag hjælper vores kunder med at løse alle typer af elinstallations-opgaver, og altid parate til at hjælpe dig.

Kontakt os hvis du har brug for fejlsøgning eller fejlfinding, ny eltavle, energioptimering, solceller, ladestander til el-bil, lysstyring m.m. 

DIN ELEKTRIKER I MIDDELFART NÅR DU SKAL BYGGE NYT eller RENOVERE

Skal du bygge nyt, eller renovere i Middelfart,  så kan vi hjælpe dig. Uanset om du skal renovere eller bygge nyt hus, om virksomhedens kontorer skal energioptimeres, eller du skal bygge nyt lager, domicil eller noget tredje.

Uanset om du står foran en større renovering, tilbygning eller nybyggeri, er der som regel også brug for en elektriker.

Du må gerne selv tage dig af mindre elinstallationsopgaver, men vi anbefaler altid at gøre brug af en professionel elektriker. Ved at alliere sig med en autoriseret elinstallatør, er sikker på at din opgave, eller el-entreprise, bliver løst på den korrekte måde.

Ved at bruge JK+ får du både nødvendig ekspertise og et kompetent setup af autoriserede elektrikere.

Lad os varetage hele el-entreprise i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger eller renovering. Vi samarbejder dagligt med mange totalentreprenører i byggebranchen, og er derfor vant til at samarbejde med andre håndværkere og faggrupper.

DU ER ALTID I DE BEDSTE HÆNDER MED DIN LOKALE ELEKTRIKER I MIDDELFART

JK+ er dine kompetente og erfarne fagspecialister, inden for service, renovering, tilbygninger, ombygninger, entrepriser m.m. Både til private, erhverv, industri og offentlige.

AUTORISERET EL-installatør i MIDDELFART

Hos JK+ går vi op i kvalitet og god service. Det betyder at vores kunders opgaver altid løses eller gennemgås af en engageret og dygtig elektriker.

Som din autoriserede elinstallatør garanterer vi dig, at sikkerheden altid er i top, når du bruger JK+ Elinstallation. Fordi vi er fuldt ajour med de gældende regler og lovgivning inden for vores fagområde.

Ligeledes holder vi os opdateret på nye trends og metoder inden for elektriker-faget. Således at du altid er sikret den bedste professionelle rådgivning og faglige sparring, og den bedste løsning på din opgave.

KVALITET

Vores håndværk er vores stolthed, Vores arbejde udføres altid i højeste kvalitet.

ERFARING

Med vores mange års erfaring, anses vi blandt branchens eksperter.

SERVICE

Vi yder en god kundeservice, uanset opgavens omfang og størrelse.

Strømafbrydelse
El tjek
El-tavle
LED Belysning
Nye/Flyt af stikkontakter
Montering Ladestander
Solcelleanlæg
Energioptimering

DU KAN ALTID KONTAKTE OS

Med vores mange års erfaring, kapacitet af fagligt dygtige og serviceorienterede medarbejdere, er vi altid klar til til at rådgive om den rette løsning, og leverer et fagligt stykke arbejde af den højeste kvalitet.

Vi er en lokal forankret installatør, med specialer inden for ElVentilation, IT – Fiber & Telefoni samt Alarm & Sikring.

Med vores lokale afdelinger i Glamsbjerg, Middelfart, Nyborg og Faaborg opererer vi primært på Fyn og i Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Forbindende streg i logo farve
Forbindende streg i logo farve