jk+ din tekniske installations virksomhed på fyn og i trekantsområdet

JK+ skal være kundens foretrukne installationspartner, uanset om der er tale om el, alarm, ventilation eller it, og uanset kundens geografiske lokation på Fyn eller i Trekantområdet. 

JK+ har hovedsæde i Glamsbjerg og er stærkt repræsenteret i lokalmiljøerne med lokale afdelinger i henholdsvis Faaborg, Nyborg og Middelfart.

JK+ er din kvalitetsbevidste installatør der løser opgaver primært på Fyn og i Trekantområdet

Hos JK+ behandler vi dig som kunde individuelt, fordi alle opgaver er individuelle.

Vi er et team af kompetente og professionelle fagfolk som sørger for, at du får den rette individuelle rådgivning og vejledning for udførelsen af din opgave.

Står du foran en opgave som du ønsker et tilbud på, kan du beskrive din opgave her, eller du kan ringe til os på 70 27 18 22. Så giver vi dig en pris på din opgave, gratis og uforpligtende. 

Vi har mere end 45 års erfaring og +80 kompetente medarbejdere der udfører opgaver inden for el, alarm, ventilation og it på Fyn og i Trekantområdet. Uanset om det er tale om en renovering, til-/nybyg eller større entrepriser.

JK+, fordi der er forskel

JK+ er en moderne, installationsvirksomhed der primært opererer på Fyn og Trekantområdet, og som består af 5 specialeområder. 

Vi har rigtig gode kunder som vi værdsætter højt. Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. 

Vi er tilsammen + 80 medarbejdere, fordelt på specialer og administration. 

Lokal forankret med lokale afdelinger

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Nyborg og Middelfart. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

Derfor er JK+ en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Anders Kristensen JK+

Ring til JK+

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

JK+ består af: